Naša politika kvality sa zameriava na poskytovanie najlepších prírodných rastlín a produktov. Na tento účel starostlivo vyberáme suroviny, aby sme zaručili pôvod, špecifikácie a kvalitu.

Od výberu ingrediencií až po fázu balenia je každý krok starostlivo monitorovaný a kontrolovaný: suroviny, procesy, polotovary a hotové výrobky.

Pri každom produkte vykonávame v priemere 90 až 180 kontrol.
Vďaka tomuto postupu garantujeme kvalitu pred a po výrobe našich doplnkov stravy, aby sme vám ich doručili kvalitne a bezpečne v súlade s aktuálnymi európskymi predpismi.

certifikácia

Certifikácia


Naša výrobná prevádzka vo Wavrechain-Sous-Denain v severnom Francúzsku je certifikovaná ako organická pre nákup, príjem, spracovanie, balenie a distribúciu našich ekologických potravinových doplnkov. Zákazník je našou prioritou. Od roku 2005 máme certifikáciu ISO 9001 a od roku 2013 certifikáciu ISO 22000.

Superdiet - výživové doplnky stravy

SUPERDIET VÁM POSKYTUJE TO NAJLEPŠIE Z PRÍRODY


V Superdiet veríme, že rastliny sú vzácne dary prírody. Preto zabezpečujeme, aby boli vyberané s veľkou starostlivosťou. Sme presvedčení, že pre celkové zdravie je potrebná rovnováha. Za týmto účelom využívame odborné znalosti nášho zakladateľa a naturopata pána Haussina. Naši odborníci sú priekopníci ekologických postupov a aktívne sa angažujúci v ekologickom prostredí – sú zanietení a nároční. Vyberajú prémiové suroviny, vyvíjajú prispôsobené receptúry a snažia sa využívať naše tradičné metódy vrátane extrakcie čistej šťavy, odvaru a infúzie. Aktívne sa angažujeme v oblasti sociálnych otázok a otázok životného prostredia prostredníctvom dlhodobých partnerstiev s našimi francúzskymi výrobcami, sponzorstva úľov, recyklovateľných obalov… a čoraz viac ekologických postupov a produktov.